MARIDATGE DE VINS I FORMATGES DE GIRONA

MARIDATGE DE VINS I FORMATGES GIRONA

Data: Divendres 26 d’Octubre
Horari: 19:00h
Duració: 1,30h-2:00
Preu:  25€
Places limitades. Veure disponibilitat

El taller:

Vols descobrir quins vins s’estan elaborant últimament a la nostra zona? Vols saber quins formatges artesans i mariden millor. Ja sabeu que ens agrada recolzar als petits productors i artesans de la nostra zona i per això organitzem un maridatge amb vins i formatges elaborats a l’Empordà.

En el maridatge tastarem:

5 vins catalans elaborats per petits productors.

5 formatges artesans de pastor.

– El taller només es farà amb un mínim de 8 participants i un màxim de 14.
– Els tallers són 100% pràctics i no requereixen de coneixements previs.
– El preu inclou: el taller, el dinar o el sopar complet, les begudes, el material didàctic i els productes per la elaboració dels mateixos.
– Local Market té el dret d’anular qualsevol activitat gastronòmica si no omple amb un mínim d’assistents 48h abans de l’execució d’aquesta, fent la devolució íntegra de l’import total de l’activitat anul·lada o abonant l’import per un altre taller o curs.
– Les reserves per tallers o cursos no seran efectives fins que no s’hagi realitzat el pagament per transferència o in situ a la mateixa aula gastronòmica mínim 48h abans.

*ATENCIÓ: La cancel·lació en la participació dels tallers s’ha d’avisar fins 48h d’antelació. Les cancel·lacions amb menys de 48h no tindran dret a devolució ni canvi del taller.