TALLER CUINA MEXICANA

Taller de cuina mexicana
Xef Arturo Franco · Restaurant Maguey ·

Data: Dijous 15 de Novembre
Horari: 19:00h
Duració: 2:30h-3:00h
Preu: 50€
Places limitades. Veure disponibilitat

El taller:

Arturo Franco, propietari del restaurant mexicà Maguey de Girona ens oferirà un taller amb autèntic sabor a Mèxic, la seva terra natal. Ens descobrirà els secrets d’una gastronomia ancestral que avui dia es troba extesa a tot el món.

Deixa’t portar per un món de colors i olors que et faran vibrar.

Receptes:

Sopa Azteca

Enfrijoladas (opción vegetariana o con carne)

Pastel azteca (opción vegetariana o con carne)

Dulce de calabaza

Café de olla

 

 

– El taller només es farà amb un mínim de 8 participants i un màxim de 14.
– Els tallers són 100% pràctics i no requereixen de coneixements previs.
– El preu inclou: el taller, el dinar o el sopar complet, les begudes, el material didàctic i els productes per la elaboració dels mateixos.
– Local Market té el dret d’anular qualsevol activitat gastronòmica si no omple amb un mínim d’assistents 48h abans de l’execució d’aquesta, fent la devolució íntegra de l’import total de l’activitat anul·lada o abonant l’import per un altre taller o curs.
– Les reserves per tallers o cursos no seran efectives fins que no s’hagi realitzat el pagament per transferència o in situ a la mateixa aula gastronòmica mínim 48h abans.

Coneix els sabors més característics del nostre territori tastant una petita selecció de vins DO Empordà, formatges artesans amb sabors i procedències diferents i olis elaborats per petits productors de la nostra terra. Sens dubte la gastronomia és el reflex de la història, la cultura i la tradició d’un territori i és per això que volem oferir-vos un tast dels productes gastronòmics més representatius que a dia d’avui encara s’elaboren amb la màxima qualitat i gairebé de manera artesanal.

*ATENCIÓ: La cancel·lació en la participació dels tallers s’ha d’avisar fins 48h d’antelació. Les cancel·lacions amb menys de 48h no tindran dret a devolució ni canvi del taller.