STREET FOOD ASIATIC

Street Food Asiatic
Xef Carme Picas

Data: Dimecres 21 de Març
Horari: 19:00h
Duració: 2h
Preu: 50€ 
Places limitades. Veure disponibilitat

El taller:
Si ets un apassionat de la cuina i la cultura asiàtica no et pots perdre aquest taller. Com ja saps, el que es porta a Tailandia, Filipinas, Hong kong, Malaisia o Indonesia és menjar a les paradetes que et vas trobant pels seus carrers, on t’oferiran els plats més autèntics amb sabors i aromes locals.

Regala’t aquest viatge de la mà de la xef Carme Picas del Ginjoler i fes un viatge gastronómic pels carrers de d’Asia sense haver d’agafar avions, passaport o patir jet lag.

Receptes que elaborarem:

  • Goa bao farcit de porc i salsa asiàtica
  • Ramen de Momofuku
  • Sushi
  • Mooncakes (galetes xineses)

– El taller només es farà amb un mínim de 10 participants i un màxim de 16.
– Els tallers són 100% pràctics i no requereixen de coneixements previs.
– El preu inclou: el taller, el dinar o el sopar complet, les begudes, el material didàctic i els productes per la elaboració dels mateixos i les receptes.
– Local Market té el dret d’anular qualsevol activitat gastronòmica si no omple amb un mínim d’assistents 48h abans de l’execució d’aquesta, fent la devolució íntegra de l’import total de l’activitat anul·lada o abonant l’import per un altre taller o curs.
– Les reserves per tallers o cursos no seran efectives fins que no s’hagi realitzat el pagament per transferència o in situ a la mateixa aula gastronòmica mínim 48h abans.

*ATENCIÓ: La cancel·lació en la participació dels tallers s’ha d’avisar fins 48h d’antelació. Les cancel·lacions amb menys de 48h no tindran dret a devolució ni canvi del taller.