MARIDATGE VINS I PERNIL

MARIDATGE VINS I PERNIL

· Ham Session & Local Market ·

Data: divendres 23 de Novembre
Horari: 19:00h
Duració: 2:00-2:30h
Preu: 30€
Places limitades. Veure disponibilitat

El taller:

Organitzem per primera vegada un maridatge de pernils i vins amb la col·laboració de Ham Session que ens explicarà la diferència que hi ha entre 4 tipus de pernil diferents que maridarem amb 4 vins diferents.

Al finalitzar el maridatge hi haurà un “concurs” de tast on el guanyador s’endurà un sopaR  “Ham Session” gratuït per un 1 persona.

Maridatge:

Pernil de cebo – Cava brut nature rosat

Pernil de cebo campo – Vi blanc de les Terres de l’Ebre

Pernil bellota guijuelo – Vi de Jerez

Pernil bellota jabugo – Vi negre Priorat

– El taller només es farà amb un mínim de 8 participants i un màxim de 14.
– Els tallers són 100% pràctics i no requereixen de coneixements previs.
– El preu inclou: el taller, el dinar o el sopar complet, les begudes, el material didàctic i els productes per la elaboració dels mateixos.
– Local Market té el dret d’anular qualsevol activitat gastronòmica si no omple amb un mínim d’assistents 48h abans de l’execució d’aquesta, fent la devolució íntegra de l’import total de l’activitat anul·lada o abonant l’import per un altre taller o curs.
– Les reserves per tallers o cursos no seran efectives fins que no s’hagi realitzat el pagament per transferència o in situ a la mateixa aula gastronòmica mínim 48h abans.

Coneix els sabors més característics del nostre territori tastant una petita selecció de vins DO Empordà, formatges artesans amb sabors i procedències diferents i olis elaborats per petits productors de la nostra terra. Sens dubte la gastronomia és el reflex de la història, la cultura i la tradició d’un territori i és per això que volem oferir-vos un tast dels productes gastronòmics més representatius que a dia d’avui encara s’elaboren amb la màxima qualitat i gairebé de manera artesanal.

*ATENCIÓ: La cancel·lació en la participació dels tallers s’ha d’avisar fins 48h d’antelació. Les cancel·lacions amb menys de 48h no tindran dret a devolució ni canvi del taller.