ESMORZARS I BERENARS PEL “COLE”

ESMORZARS I BERENARS PEL “COLE”
Taller de cuina per nens

Data: Dissabte 8 de Setembre
Horari: 11:00h
Duració: 1:30h
Preu: 1 taller 25€ / 4 taller 80€
Places limitades. Veure disponibilitat

El taller:
En aquest taller aprendrem a preparar esmorzars i berenars bons, saludables i divertits perque ens aportin el màxim d’energia que necessitem per rendir al màxim a l’escola.

Receptes que aprendrem:

  • Donut de poma amb mantega de cacahuet casolana i fruits secs.
  • Patès vegetals amb pa integral
  • Galetes de brownie sense gluten

Els nostres tallers són totalment pràctics perque poguem preparar-nos a casa els nostres snacks saludables.

Receptes que preparem:

– El taller només es farà amb un mínim de 8 participants i un màxim de 14.
– Els tallers són 100% pràctics i no requereixen de coneixements previs.
– El preu inclou: el taller, el dinar o el sopar complet, les begudes, el material didàctic i els productes per la elaboració dels mateixos.
– Local Market té el dret d’anular qualsevol activitat gastronòmica si no omple amb un mínim d’assistents 48h abans de l’execució d’aquesta, fent la devolució íntegra de l’import total de l’activitat anul·lada o abonant l’import per un altre taller o curs.
– Les reserves per tallers o cursos no seran efectives fins que no s’hagi realitzat el pagament per transferència o in situ a la mateixa aula gastronòmica mínim 48h abans.

Coneix els sabors més característics del nostre territori tastant una petita selecció de vins DO Empordà, formatges artesans amb sabors i procedències diferents i olis elaborats per petits productors de la nostra terra. Sens dubte la gastronomia és el reflex de la història, la cultura i la tradició d’un territori i és per això que volem oferir-vos un tast dels productes gastronòmics més representatius que a dia d’avui encara s’elaboren amb la màxima qualitat i gairebé de manera artesanal.

*ATENCIÓ: La cancel·lació en la participació dels tallers s’ha d’avisar fins 48h d’antelació. Les cancel·lacions amb menys de 48h no tindran dret a devolució ni canvi del taller.