CUINAR SENSE GLUTEN I · Fast Food Saludable · Taller pares i nens

CUINA SENSE GLUTEN I  · Fast Food Saludable ·
Taller pares i fills

Data: Dissabte 6 d’Octubre
Horari: 11:00h
Duració: 1:30 h
Preu: 45€ adult + nen / 15€ nen adicional // Apunta’t  CUINA SENSE GLUTEN I i II ¡¡Promo!! 40€ adult + nen //
Places limitades. Veure disponibilitat

El taller:

L’alimentació d’un fill és primordial pel seu creixement i encara que sigui alèrgic o intolerant al gluten vols que gaudeixi menjant tan com els seus amics.

En aquest taller aprendrem a preparar delicioses receptes per menjar a totes hores i que a més aprendrem a cuinar tots junts i on hi podran col·laborar tots els membres de la família.

Perque descobrirem que cuinar en equip és molt divertit i que menjar sense gluten no ha de ser un sacrifici tot al contrari, sabors i textures us esperen per sorprendre-us.

Receptes:

  • Croquetes
  • Pizza
  • Panets d’hamburguesa

Cal portar carmanyola per si no ens podem menjar tot el que cuinem.

– El taller només es farà amb un mínim de 8 participants i un màxim de 14.
– Els tallers són 100% pràctics i no requereixen de coneixements previs.
– El preu inclou: el taller, el dinar o el sopar complet, les begudes, el material didàctic i els productes per la elaboració dels mateixos.
– Local Market té el dret d’anular qualsevol activitat gastronòmica si no omple amb un mínim d’assistents 48h abans de l’execució d’aquesta, fent la devolució íntegra de l’import total de l’activitat anul·lada o abonant l’import per un altre taller o curs.
– Les reserves per tallers o cursos no seran efectives fins que no s’hagi realitzat el pagament per transferència o in situ a la mateixa aula gastronòmica mínim 48h abans.

Coneix els sabors més característics del nostre territori tastant una petita selecció de vins DO Empordà, formatges artesans amb sabors i procedències diferents i olis elaborats per petits productors de la nostra terra. Sens dubte la gastronomia és el reflex de la història, la cultura i la tradició d’un territori i és per això que volem oferir-vos un tast dels productes gastronòmics més representatius que a dia d’avui encara s’elaboren amb la màxima qualitat i gairebé de manera artesanal.

*ATENCIÓ: La cancel·lació en la participació dels tallers s’ha d’avisar fins 48h d’antelació. Les cancel·lacions amb menys de 48h no tindran dret a devolució ni canvi del taller.