CUINAR SENSE GLUTEN · Galetes i pastissos · Taller pares i nens

CUINA SENSE GLUTEN II · Galetes i pastissos ·
Taller pares i fills

Data: Dissabte 17 de Novembre
Horari: 11:00h
Duració: 1:30 h
Preu: 45€ adult + nen / 15€ nen adicional// Apunta’t  CUINA SENSE GLUTEN I i II ¡¡Promo!! 40€ adult + nen //
Places limitades. Veure disponibilitat

El taller:

El teu fill és celíac o intolerant al glutent i no saps que preparar-li quan li vols donar un “capritxet” dolç?

Vine a aquest taller i comparteix la marevellosa experiència de cuinar amb el teu fill.  Aprendrem receptes que posarem en pràctica de manera conjunta i on cada membre de la família tindrà la seva funció.  Us avisem!! son receptes per gaudir tota la família ja que encara que no portin gluten estan per llepar-se els dits.

Receptes:

  • Cupcake de xocolata
  • Pastís de llimona
  • Palets de civada i xocolata

Cal portar carmanyola per endur-nos el que cuinarem… això sinó ens ho acabem.

– El taller només es farà amb un mínim de 8 participants i un màxim de 14.
– Els tallers són 100% pràctics i no requereixen de coneixements previs.
– El preu inclou: el taller, el dinar o el sopar complet, les begudes, el material didàctic i els productes per la elaboració dels mateixos.
– Local Market té el dret d’anular qualsevol activitat gastronòmica si no omple amb un mínim d’assistents 48h abans de l’execució d’aquesta, fent la devolució íntegra de l’import total de l’activitat anul·lada o abonant l’import per un altre taller o curs.
– Les reserves per tallers o cursos no seran efectives fins que no s’hagi realitzat el pagament per transferència o in situ a la mateixa aula gastronòmica mínim 48h abans.

Coneix els sabors més característics del nostre territori tastant una petita selecció de vins DO Empordà, formatges artesans amb sabors i procedències diferents i olis elaborats per petits productors de la nostra terra. Sens dubte la gastronomia és el reflex de la història, la cultura i la tradició d’un territori i és per això que volem oferir-vos un tast dels productes gastronòmics més representatius que a dia d’avui encara s’elaboren amb la màxima qualitat i gairebé de manera artesanal.

*ATENCIÓ: La cancel·lació en la participació dels tallers s’ha d’avisar fins 48h d’antelació. Les cancel·lacions amb menys de 48h no tindran dret a devolució ni canvi del taller.