CUINA TRADICIONAL CATALANA

Cuina tradicional catalana

Data: Divendres 8 de juny
Horari: 19:00h
Duració: 2h
Preu: 45€
Places limitades. Veure disponibilitat

El taller:

La nostra cultura i tradicions sempre van vinculades a la nostra cuina. Per això oferim aquest taller totalment pràctic per recuperar les receptes de les nostres àvies i mares per tal de conservar les nostres arrels i els nostres sabors més autèntics.

Un taller on gaudir de la bona gastronomia i també del xup-xup d’aquelles receptes que de ben segur ens recordaran els millors moments viscuts en família al voltant d’una taula.
Receptes:

  • Crema de pèsols amb menta i gelat de mató
  • Brandada de bacallà
  • Pollastre amb escamarlans
  • Pastís de formatge de pastor

– El taller només es farà amb un mínim de 8 participants i un màxim de 14.
– Els tallers són 100% pràctics i no requereixen de coneixements previs.
– El preu inclou: el taller, el dinar o el sopar complet, les begudes, el material didàctic i els productes per la elaboració dels mateixos.
– Local Market té el dret d’anular qualsevol activitat gastronòmica si no omple amb un mínim d’assistents 48h abans de l’execució d’aquesta, fent la devolució íntegra de l’import total de l’activitat anul·lada o abonant l’import per un altre taller o curs.
– Les reserves per tallers o cursos no seran efectives fins que no s’hagi realitzat el pagament per transferència o in situ a la mateixa aula gastronòmica mínim 48h abans.

Coneix els sabors més característics del nostre territori tastant una petita selecció de vins DO Empordà, formatges artesans amb sabors i procedències diferents i olis elaborats per petits productors de la nostra terra. Sens dubte la gastronomia és el reflex de la història, la cultura i la tradició d’un territori i és per això que volem oferir-vos un tast dels productes gastronòmics més representatius que a dia d’avui encara s’elaboren amb la màxima qualitat i gairebé de manera artesanal.

*ATENCIÓ: La cancel·lació en la participació dels tallers s’ha d’avisar fins 48h d’antelació. Les cancel·lacions amb menys de 48h no tindran dret a devolució ni canvi del taller.