CUINA SANA I CONSCIENT PER REGULAR LES EMOCIONS

Cuina Sana i Conscient per regular les emocions
· Alf Mota ·

Data: Dijous 29 de Novembre
Horari: 19:00h-21:00h
Duració: 2h
Preu: 45€
Places limitades. Veure disponibilitat

El taller:

El que mengem així com la manera com transformem els aliments influeix tant en la salut física com en el nostre estat emocional i en la manera com ens relacionem amb l’entorn. En aquest taller participatiu t’acompanyarem en el viatge de descoberta de la teva relació amb el menjar i en com transformes i cuides els aliments perquè puguis disposar dels recursos i coneixements per gaudir plenament d’una alimentació i una cuina conscients, saludables i equilibrades. T’ajudarà a tenir una relació més sana i positiva amb tu mateix, amb el que t’envolta i amb l’art de cuinar i menjar amb atenció, en l’aquí i l’ara.

Alf Mota

Docent de cuina i promotor d’una alimentació sana i equilibrada. Format en macrobiòtica, en medicina oriental, en nutrició i dietètica, en cuina aplicada a la dietoteràpia, en agroecologia i en comunicació. Xef vegetarià distingit per la Unió Vegetariana Espanyola i membre de l’equip Eco Xef Espanya. Imparteix regularment cursos i tallers de cuina en diferents escoles i centres de formació professional a Barcelona, Girona, Madrid i al Pays Basc. També imparteix classes de cuina terapèutica personalitzades per a particulars amb assessorament dietètic, energètic i nutricional. Col·labora amb organismes públics i privats en projectes educatius per a la promoció d’hàbits de vida saludables. Desenvolupa receptes i continguts gastronòmics per a empreses d’alimentació ecològica. Escriu regularment i intervé en programes de radio sobre gastronomia ecològica i estil de vida sostenible i saludable.

 

Receptes:

Sopa reconfortant i exòtica de moniato

Truita de llenties coral amb arame i maionesa vegana

Macerat de pastanagues pura vida

Arròs dolç a la taronja i al safrà

– El taller només es farà amb un mínim de 8 participants i un màxim de 14.
– Els tallers són 100% pràctics i no requereixen de coneixements previs.
– El preu inclou: el taller, el dinar o el sopar complet, les begudes, el material didàctic i els productes per la elaboració dels mateixos.
– Local Market té el dret d’anular qualsevol activitat gastronòmica si no omple amb un mínim d’assistents 48h abans de l’execució d’aquesta, fent la devolució íntegra de l’import total de l’activitat anul·lada o abonant l’import per un altre taller o curs.
– Les reserves per tallers o cursos no seran efectives fins que no s’hagi realitzat el pagament per transferència o in situ a la mateixa aula gastronòmica mínim 48h abans.

Coneix els sabors més característics del nostre territori tastant una petita selecció de vins DO Empordà, formatges artesans amb sabors i procedències diferents i olis elaborats per petits productors de la nostra terra. Sens dubte la gastronomia és el reflex de la història, la cultura i la tradició d’un territori i és per això que volem oferir-vos un tast dels productes gastronòmics més representatius que a dia d’avui encara s’elaboren amb la màxima qualitat i gairebé de manera artesanal.

*ATENCIÓ: La cancel·lació en la participació dels tallers s’ha d’avisar fins 48h d’antelació. Les cancel·lacions amb menys de 48h no tindran dret a devolució ni canvi del taller.