COCTELERIA CLÀSSICA

COCTELERIA CLÀSSICA
Mariona Vilanova · Cocteleria Nykteri’s ·

Data: 24 d’Octubre
Horari: 19:00h
Duració: 2h
Preu: 30€
Places limitades. Veure disponibilitat

El taller:
Mariona Vilanova, propietaria de la cocteleria Nykteri’s de Girona, fa 20 anys que està vinculada al món dels còctels.

Aquesta passió per fer còctels me li va transmetre el seu pare i mestre, Toni Vilanova. Gràcies a ell, ha anat aprenent aquest ofici i tota la seva formació està basada en la seva experiència laboral, en les competicions on ha participat i en la seva autoformació durant tots aquests anys.

En aquest taller la Mariona ens ensenyarà a preparar còctels per l’època més calorosa de l’any;  seràn refrescants, plens de fruites i de ben segur deixaràn bocabadats als convidats dels vostres “guateques” d’estiu. En aquest taller gaudirem d’una part teòrica on explicarem cadascun dels ingredients dels còctels , ens donarà idees per poder personalitzar-los depenent dels nostres gustos i també secrets i trucs per elaborar-los d’una manera gairebé professional a casa. La part més divertida serà la pràctica on elaborarem nosaltres mateixos els nostres còctels i el millor de tot… els tastarem.

Còctels a elaborar i tastar:

Gintònic

Cosmopolitan

Caipiroska

– El taller només es farà amb un mínim de 8 participants i un màxim de 14.
– Els tallers són 100% pràctics i no requereixen de coneixements previs.
– El preu inclou: el taller, el dinar o el sopar complet, les begudes, el material didàctic i els productes per la elaboració dels mateixos.
– Local Market té el dret d’anular qualsevol activitat gastronòmica si no omple amb un mínim d’assistents 48h abans de l’execució d’aquesta, fent la devolució íntegra de l’import total de l’activitat anul·lada o abonant l’import per un altre taller o curs.
– Les reserves per tallers o cursos no seran efectives fins que no s’hagi realitzat el pagament per transferència o in situ a la mateixa aula gastronòmica mínim 48h abans.

Coneix els sabors més característics del nostre territori tastant una petita selecció de vins DO Empordà, formatges artesans amb sabors i procedències diferents i olis elaborats per petits productors de la nostra terra. Sens dubte la gastronomia és el reflex de la història, la cultura i la tradició d’un territori i és per això que volem oferir-vos un tast dels productes gastronòmics més representatius que a dia d’avui encara s’elaboren amb la màxima qualitat i gairebé de manera artesanal.

*ATENCIÓ: La cancel·lació en la participació dels tallers s’ha d’avisar fins 48h d’antelació. Les cancel·lacions amb menys de 48h no tindran dret a devolució ni canvi del taller.