CASAL DE NADAL

CASAL DE NADAL

Data: 2, 3, 4 I 5 de Gener
Horari: de 9h a 13h
Duració: 4h
Preu: 1 dia: 45 €/ 4 dies: 170 € /
Places limitades. Veure disponibilitat

El taller:
L’objectiu d’aquests casals és que els nens visquin la cuina tot despertant a través dels sentits el plaer de menjar. Es tracta de que reconeguin els diferents aliments, els toquin, els tastin i que s’ho passin bé. Només d’aquesta manera aconseguirem que mostrin atenció en el que mengen a diari i que sentin curiositat pel que mengen tot mantenint una dieta variada i equilibrada.

Cada dia prepararem un esmorzar diferent i equilibrat, els explicarem que és un àpat del dia molt important tot seguint unes pautes nutricionals que siguin variades i gustoses. Ens el menjarem i llavors anirem a buscar els ingredients necessaris per cuinar el dinar.

Trobar plaer en cuinar i educar el paladar és directament proporcional a alimentar-se millor. Aprendrem a veure la qualitat dels aliments ja que anirem a comprar al mercat, tindrem molta cura quan cuinem ja que la nostra seguretat és molt important, destacarem la higiene i la neteja tan dels aliments com de l’espai.

Un cop cuinat el dinar els nens el portaran a casa per poder compartir amb la família la recepta que han cuinat amb tanta il·lusió; cadascun d’ells portarà la seva carmanyola.

DIA 1 

Esmorzar: truita francesa i sucs de fruita natural

Activitat: Anem a comprar al mercat!

Dinar: Spaguettis de carbassó amb salsa de tomata/ nuggets de pollastre / broqueta de fruita

DIA 2: 

Esmorzar: Plàtan amb xocolata i barretes energètiques

Activitat: Decoració galetes de Nadal

Dinar: Crema de carbassa i pastanaga / “meatballs” de peix / mousse de iogurt amb melmelada de maduixa

 

DIA 3

Esmorzar: pancakes i suc de fruita natural

Activitat: visitarem un obrador de pa i despres farem el nostre a l’aula.

Dinar: Llenties amb verdures / rotllets de pernil dolç i formatge / macedonia de fruita

DIA 4

Esmorzar: Bikini de pa integral i fruita

Activitat: Tortell de Nadal

Dinar: Mini pizza en forma d’arbre de Nadal / Hamburguesa de vedella / panacotta

 Observacions:

– A l’omplir el full d’inscripció rebran resposta de les places lliures i totes les dades per formalitzar la inscripció

– La reserva es formalitzarà amb l’abonament per ingrés bancari de l’import total dels tallers

–  Lloc de trobada tallers de NADAL: C/Bonaventura Carreras i Peralta, 5 de Girona (Barri Vell )  Aula Gastronòmica de Local Market.

Coneix els sabors més característics del nostre territori tastant una petita selecció de vins DO Empordà, formatges artesans amb sabors i procedències diferents i olis elaborats per petits productors de la nostra terra. Sens dubte la gastronomia és el reflex de la història, la cultura i la tradició d’un territori i és per això que volem oferir-vos un tast dels productes gastronòmics més representatius que a dia d’avui encara s’elaboren amb la màxima qualitat i gairebé de manera artesanal.

*ATENCIÓ: La cancel·lació en la participació dels tallers s’ha d’avisar fins 48h d’antelació. Les cancel·lacions amb menys de 48h no tindran dret a devolució ni canvi del taller.