BATCHCOOKING · Cuina 1 matí per menjar tota la setmana ·

BATCHCOOKING · Cuina un matí per menjar tota la setmana ·
Cristina Manyer

Data: Dissabte 24 de Novembre
Horari: 10:30h a 13:30h
Duració: 3h
Preu: 50€ (Només es celebrarà amb un mínim de 15 inscrits; sinó el taller s’haurà de posposar. Avisarem 48h abans)
Places limitades. Veure disponibilitat

El taller:

Cristina Manyer, Coach de salud i experta en cuina terapeutica i Raw, ens oferirà una sessió teòrica d’1h i un showcooking de 2h on podrem tastar totes les receptes que ens prepara on aprendrem a introduir nous ingredients i receptes a la nostra dieta totalment saludables i energètiques i a com cuinar-ho tot en un sol matí.

El nostre dia a dia és molt accelerat i aquest fet afecte directament a la nostra alimentació. La Cristina ens donarà la clau per aprendre a organitzar-nos millor i a omplir el rebost d’ingredients indispensables per la nostra salut.

Aquest taller serà una revolució a casa teva perque ens ensenyarà a TRANSOFORMAR LA NOSTRA CUINA.

Et recomanem aquest taller si:

Necessites fer un canvi a la teva alimentació.

Vols millorar els teus hàbits alimentaris.

Tens molta informació i et costa passar a l’acció.

Tens ingredients nous al teu rebost però no saps com cuinar-los.

Necessites millorar la teva salut.

Vols saber quins son els ingredients indispensables en un rebost saludable i vols saber com cuinar-los.

Aprendre a cuinar un dia per poder mantenir una dieta saludable tota la setmana.

– El taller només es farà amb un mínim de 8 participants i un màxim de 14.
– Els tallers són 100% pràctics i no requereixen de coneixements previs.
– El preu inclou: el taller, el dinar o el sopar complet, les begudes, el material didàctic i els productes per la elaboració dels mateixos.
– Local Market té el dret d’anular qualsevol activitat gastronòmica si no omple amb un mínim d’assistents 48h abans de l’execució d’aquesta, fent la devolució íntegra de l’import total de l’activitat anul·lada o abonant l’import per un altre taller o curs.
– Les reserves per tallers o cursos no seran efectives fins que no s’hagi realitzat el pagament per transferència o in situ a la mateixa aula gastronòmica mínim 48h abans.

Coneix els sabors més característics del nostre territori tastant una petita selecció de vins DO Empordà, formatges artesans amb sabors i procedències diferents i olis elaborats per petits productors de la nostra terra. Sens dubte la gastronomia és el reflex de la història, la cultura i la tradició d’un territori i és per això que volem oferir-vos un tast dels productes gastronòmics més representatius que a dia d’avui encara s’elaboren amb la màxima qualitat i gairebé de manera artesanal.

*ATENCIÓ: La cancel·lació en la participació dels tallers s’ha d’avisar fins 48h d’antelació. Les cancel·lacions amb menys de 48h no tindran dret a devolució ni canvi del taller.