ARROSSOS GOURMET

Taller d’arrossos gourmet
· Xef Sergi Ballús ·

Data: Dimecres 17 d’Octubre
Horari: 19:00h
Duració: 2h-2:30h
Preu: 50€
Places limitades. Veure disponibilitat

Taller:

Sergi Ballús, xef del Restaurant Occi de Girona, amant del producte de proximitat i de temporada ens oferirà una classe magistral on aprendrem a cuinar 3 tipus d’arròs diferent. Un arròs sec, un de caldós i un rissotto.

Treballarem amb 3 tipus d’arròs diferent, sempre arròs de Pals, aprenent allò tan complicat que són les coccions perque el resultat deixi impressionats els nostres comensals. Si vols donar-li un toc professional als teus arrossos i omplir el teu receptari d’idees no faltis a aquest taller.

Receptes:

Arròs d’ànec confitat, trompetes de la mort, carbassa i formatge Terròs de Mas Alba

Arròs melòs amb bacallà, rossinyols i espàrrecs verds

Arròs d’algues amb gambes i botifarra negre

– El taller només es farà amb un mínim de 8 participants i un màxim de 14.
– Els tallers són 100% pràctics i no requereixen de coneixements previs.
– El preu inclou: el taller, el dinar o el sopar complet, les begudes, el material didàctic i els productes per la elaboració dels mateixos.
– Local Market té el dret d’anular qualsevol activitat gastronòmica si no omple amb un mínim d’assistents 48h abans de l’execució d’aquesta, fent la devolució íntegra de l’import total de l’activitat anul·lada o abonant l’import per un altre taller o curs.
– Les reserves per tallers o cursos no seran efectives fins que no s’hagi realitzat el pagament per transferència o in situ a la mateixa aula gastronòmica mínim 48h abans.

Coneix els sabors més característics del nostre territori tastant una petita selecció de vins DO Empordà, formatges artesans amb sabors i procedències diferents i olis elaborats per petits productors de la nostra terra. Sens dubte la gastronomia és el reflex de la història, la cultura i la tradició d’un territori i és per això que volem oferir-vos un tast dels productes gastronòmics més representatius que a dia d’avui encara s’elaboren amb la màxima qualitat i gairebé de manera artesanal.

*ATENCIÓ: La cancel·lació en la participació dels tallers s’ha d’avisar fins 48h d’antelació. Les cancel·lacions amb menys de 48h no tindran dret a devolució ni canvi del taller.