MIGRANYA I ALIMENTACIÓ

Xerrada sobre migranya i alimentació
· Brenda Ballell ·

Data: Dijous 15 de febrer
Horari: 19:00h
Duració: 1:30h
Preu: 25€ (El taller només es farà amb un mínim de 10 participants)
Places limitades. Veure disponibilitat

El taller:

Xerrada conduïda per Brenda Ballell,  Farmacèutica i Bioquímica Clínica especialitzada en Salut Integrativa

La migranya és una dolència molt freqüent, sobretot en les dones. Qui la pateix sap com invalida pel poder fer del dia a dia. Pot ser deguda a diferents causes (predisposició genètica, problemes neurològics, contractures musculars, mala oclusió mandibular, etc), però en un gran nombre de casos té molt a veure amb l’alimentació i amb una descompensació entre la ingesta-fabricació i l’eliminació en l’organisme de la histamina. En aquesta xerrada parlarem de la histamina i de la relació que té amb la migranya i del tractament de la migranya a través de l’alimentació. Veurem com modificant alguns hàbits alimentaris, i quan cal, ajudant amb suplementació, és possible reduir la intensitat i la freqüència de les crisis, i en alguns casos, inclús fer desaparèixer la migranya.

– El taller només es farà amb un mínim de 10 participants i un màxim de 24.
– Els tallers són 100% pràctics i no requereixen de coneixements previs.
– Local Market té el dret d’anular qualsevol activitat gastronòmica si no omple amb un mínim d’assistents 48h abans de l’execució d’aquesta, fent la devolució íntegra de l’import total de l’activitat anul·lada o abonant l’import per un altre taller o curs.
– Les reserves per tallers o cursos no seran efectives fins que no s’hagi realitzat el pagament per transferència o in situ a la mateixa aula gastronòmica mínim 48h abans.

*ATENCIÓ: La cancel·lació en la participació dels tallers s’ha d’avisar fins 48h d’antelació. Les cancel·lacions amb menys de 48h no tindran dret a devolució ni canvi del taller.