Wine Makers Night · HUGAS DE BATLLE ·

HUGAS DE BATLLE

Data: Dijous 6 de juliol
Horari: 19:00h
Duració: 2h
Preu: 16 €
Places limitades. Veure disponibilitat
La cata:

Vinyes plantades en terrassa a partir del 2002 a l’interior del terme de Colera són les que han donat els raïms i finalment els vins.

L’Empordà, una Denominació d’Origen certament de moda al món després que el reconegut crític de vins Robert Parker i la seva ma dreta Jay Miller s’hi fixessin a principis d’aquest 2011, no para de moure’s en un dinamisme portat per les excel·lents condicions edafoclimàtiques, paisatgístiques i de mil·lenària tradició.

Les terrasses de pedra seca, les pissarres i llicorelles del sòl així com el clima marcat per la tramuntana són característiques intrínseques de la vila de Colera. De tots els experts és sabut que a Catalunya aquestes característiques afavoreixen la producció de vins de gran qualitat i per això la inquietud de la família Hugas de Batlle per extreure’n i fer conèixer varietats com la Carinyena (o Carenyana o Samsó) o la Garnatxa Negra.

 

Tast de vins:

Rosat · Csmí d’en Poca Sang ·

Negre · Comadevaixell ·

Negre · Comafredosa ·

Negre · Falguera ·

Negre · Vall de Molinàs ·

 

 

– El taller només es farà amb un mínim de 8 participants i un màxim de 14.
– Els tallers són 100% pràctics i no requereixen de coneixements previs.
– El preu inclou: el taller, el dinar o el sopar complet, les begudes, el material didàctic i els productes per la elaboració dels mateixos.
– Local Market té el dret d’anular qualsevol activitat gastronòmica si no omple amb un mínim d’assistents 48h abans de l’execució d’aquesta, fent la devolució íntegra de l’import total de l’activitat anul·lada o abonant l’import per un altre taller o curs.
– Les reserves per tallers o cursos no seran efectives fins que no s’hagi realitzat el pagament per transferència o in situ a la mateixa aula gastronòmica mínim 48h abans.

Coneix els sabors més característics del nostre territori tastant una petita selecció de vins DO Empordà, formatges artesans amb sabors i procedències diferents i olis elaborats per petits productors de la nostra terra. Sens dubte la gastronomia és el reflex de la història, la cultura i la tradició d’un territori i és per això que volem oferir-vos un tast dels productes gastronòmics més representatius que a dia d’avui encara s’elaboren amb la màxima qualitat i gairebé de manera artesanal.

*ATENCIÓ: La cancel·lació en la participació dels tallers s’ha d’avisar fins 48h d’antelació. Les cancel·lacions amb menys de 48h no tindran dret a devolució ni canvi del taller.