TAST DE VINS I FORMATGES CATALANS

TAST DE VINS I FORMATGES

Data: Divendres 25 de Maig
Horari: 19:00h
Duració: 1,30h
Preu:  25€
Places limitades. Veure disponibilitat

El taller:

En aquest maridatge fem un recorregut pel nostre territori viatjant de nord a sud per poder-vos explicar les històries d’aquells vins i formatges que ens enamorin i que transmetin tot allò que necessitem per captivar-vos i fer que gaudiu d’una tarda de divendres diferent.

En el maridatge tastarem:

5 vins catalans elaborats per petits productors.

5 formatges artesans de pastor.

– El taller només es farà amb un mínim de 8 participants i un màxim de 14.
– Els tallers són 100% pràctics i no requereixen de coneixements previs.
– El preu inclou: el taller, el dinar o el sopar complet, les begudes, el material didàctic i els productes per la elaboració dels mateixos.
– Local Market té el dret d’anular qualsevol activitat gastronòmica si no omple amb un mínim d’assistents 48h abans de l’execució d’aquesta, fent la devolució íntegra de l’import total de l’activitat anul·lada o abonant l’import per un altre taller o curs.
– Les reserves per tallers o cursos no seran efectives fins que no s’hagi realitzat el pagament per transferència o in situ a la mateixa aula gastronòmica mínim 48h abans.

*ATENCIÓ: La cancel·lació en la participació dels tallers s’ha d’avisar fins 48h d’antelació. Les cancel·lacions amb menys de 48h no tindran dret a devolució ni canvi del taller.