TAST DE VINS I FORMATGES FRANCESOS

TAST DE VINS I FORMATGES

Data: Divendres 16 de Març
Horari: 19:00h
Duració: 1,30h
Preu:  a determinar
Places limitades. Veure disponibilitat

El taller:

En aquest tast farem un viatge endisant-nos en el nostre país veí, França, que el recorrerem de nord a sud tastant els seus vins que ens traslladaran tota l’autenticitat del seu paisatge acompanyats dels millors formatges d’aquesta regió reconeguda per la seva gran gastronomia.

OH LA LA !!

  • Vi blanc Inedit
  • Vi blanc Macon
  • Vi rosat La Vie en Rose
  • Vi negre Sauvage a foil
  • Vi negre Simone Descamps

– El taller només es farà amb un mínim de 8 participants i un màxim de 14.
– Els tallers són 100% pràctics i no requereixen de coneixements previs.
– El preu inclou: el taller, el dinar o el sopar complet, les begudes, el material didàctic i els productes per la elaboració dels mateixos.
– Local Market té el dret d’anular qualsevol activitat gastronòmica si no omple amb un mínim d’assistents 48h abans de l’execució d’aquesta, fent la devolució íntegra de l’import total de l’activitat anul·lada o abonant l’import per un altre taller o curs.
– Les reserves per tallers o cursos no seran efectives fins que no s’hagi realitzat el pagament per transferència o in situ a la mateixa aula gastronòmica mínim 48h abans.

*ATENCIÓ: La cancel·lació en la participació dels tallers s’ha d’avisar fins 48h d’antelació. Les cancel·lacions amb menys de 48h no tindran dret a devolució ni canvi del taller.