TALLER DE PA SENSE GLUTEN · Brenda Ballell ·

Taller de pa sense gluten
· Brenda Ballell ·

Data: Dissabte 27 de Gener
Horari: 10:00h
Duració: 2h (Cal portar carmanyola o similar per emportar-se el pa)
Preu: 30€ (El taller només es farà amb un mínim de 10 participants)
Places limitades. Veure disponibilitat

El taller:

Brenda Ballell. Farmacèutica i Bioquímica Clínica especialitzada en Salut Integrativa.

L’objectiu d’aquest taller és aprendre a fer pa sense gluten a casa.

Conèixer els ingredients necessaris, el procés d’elaboració, fermentació, format i fornejat.

Parlar del gluten, la celiaquia i la sensibilitat al gluten no celíaca. Aclarir dubtes.

Que les persones que decideixen menjar pa sense gluten, bé perquè són celíaques o intolerants al gluten, o simplement decideixen reduir el gluten del seu dia a dia, puguin fer-se el pa a casa, d’una manera fàcil i econòmica. A banda d’abaratir despeses, utilitzaran ingredients naturals i de qualitat i evitaran comprar pa sense gluten processat, el qual conté un elevat nombre d’additius.

– El taller només es farà amb un mínim de 10 participants i un màxim de 24.
– Els tallers són 100% pràctics i no requereixen de coneixements previs.
– El preu inclou: el taller, les begudes, el material didàctic i els productes per la elaboració dels mateixos.
– Local Market té el dret d’anular qualsevol activitat gastronòmica si no omple amb un mínim d’assistents 48h abans de l’execució d’aquesta, fent la devolució íntegra de l’import total de l’activitat anul·lada o abonant l’import per un altre taller o curs.
– Les reserves per tallers o cursos no seran efectives fins que no s’hagi realitzat el pagament per transferència o in situ a la mateixa aula gastronòmica mínim 48h abans.

*ATENCIÓ: La cancel·lació en la participació dels tallers s’ha d’avisar fins 48h d’antelació. Les cancel·lacions amb menys de 48h no tindran dret a devolució ni canvi del taller.