Rocook – Cuina a baixa temperatura

Cuina a baixa temperatura (iniciació)
Xavier Puigarnau

Data: Dimecres 28 de juny
Horari: 19:00h
Duració: 2h
Preu: 45 €
Places limitades. Veure disponibilitat

El taller:
En aquest taller aprendrem a utilitzar tots els utensilis bàsics que necessitem per tal de cuinar amb la rocook a casa. Parlarem sobre els avantatges de la cuina al buit com també sobre totes les seves aplicacions en els aliments ja sigui per la seva conservació o la seva cocció.
Per donar més detalls sobre les explicacions anteriors i demostrar que és un bon mètode de conservació utilitzarem dos tipus de cocció diferent, la directa i la indirecta fent una prova amb ous cuits a baixa temperatura 10’/20’/30’/40’. Els assistents a la classe podran tastar de primera mà quin és el que ha quedat més ben cuit.

Plats a elaborar i tastar:
· Salmó cuit, compota de poma i spaguettis de carbassó.
· Amanida de pollastre laminat a baixa temperatura i vinagreta de mostassa.

Aquest curs inclou sopar al final de la classe.

Refrescs, vins i cerveses inclosos durant tota l’activitat. 

Viu una experiència gastronòmica amb tots els sentits!!

– El taller només es farà amb un mínim de 8 participants i un màxim de 14.
– Els tallers són 100% pràctics i no requereixen de coneixements previs.
– El preu inclou: el taller, el dinar o el sopar complet, les begudes, el material didàctic i els productes per la elaboració dels mateixos.
– Local Market té el dret d’anular qualsevol activitat gastronòmica si no omple amb un mínim d’assistents 48h abans de l’execució d’aquesta, fent la devolució íntegra de l’import total de l’activitat anul·lada o abonant l’import per un altre taller o curs.
– Les reserves per tallers o cursos no seran efectives fins que no s’hagi realitzat el pagament per transferència o in situ a la mateixa aula gastronòmica mínim 48h abans.

Coneix els sabors més característics del nostre territori tastant una petita selecció de vins DO Empordà, formatges artesans amb sabors i procedències diferents i olis elaborats per petits productors de la nostra terra. Sens dubte la gastronomia és el reflex de la història, la cultura i la tradició d’un territori i és per això que volem oferir-vos un tast dels productes gastronòmics més representatius que a dia d’avui encara s’elaboren amb la màxima qualitat i gairebé de manera artesanal.

*ATENCIÓ: La cancel·lació en la participació dels tallers s’ha d’avisar fins 48h d’antelació. Les cancel·lacions amb menys de 48h no tindran dret a devolució ni canvi del taller.