POSTRES DE TARDOR

POSTRES DE TARDOR

· Omy Granada ·

Data: Dijous 25 d’Octubre
Horari: 19:30h
Duració: 2:30h aprox
Preu: 40 €
Places limitades. Veure disponibilitat
El Taller:

Omy Granada, es dedica a la gastronomia desde fa 15 anys.  Actualmente està treballant en un projecte en comú amb el seu marit que també és cuiner; després d’haver viatjat per molts lloc i  haver estat treballant durant molts anys en cuines d’estrella michelin han donat el salt i aposten pel seu propi projecte personal, FOLKTRUCK. Cuinen plats de fusió argentino-catalana, de tota la vida i sempre mantinguent l’essència de l’estil casolà.

 

Receptes :

Panellets variats

  • Piñones
  • Coco
  • Cirera confitada

Crumble tebi amb poma de Girona

Postre gastronòmic de tardor

– El taller només es farà amb un mínim de 8 participants i un màxim de 14.
– Els tallers són 100% pràctics i no requereixen de coneixements previs.
– Local Market té el dret d’anular qualsevol activitat gastronòmica si no omple amb un mínim d’assistents 48h abans de l’execució d’aquesta, fent la devolució íntegra de l’import total de l’activitat anul·lada o abonant l’import per un altre taller o curs.
– Les reserves per tallers o cursos no seran efectives fins que no s’hagi realitzat el pagament per transferència o in situ a la mateixa aula gastronòmica mínim 48h abans.

Coneix els sabors més característics del nostre territori tastant una petita selecció de vins DO Empordà, formatges artesans amb sabors i procedències diferents i olis elaborats per petits productors de la nostra terra. Sens dubte la gastronomia és el reflex de la història, la cultura i la tradició d’un territori i és per això que volem oferir-vos un tast dels productes gastronòmics més representatius que a dia d’avui encara s’elaboren amb la màxima qualitat i gairebé de manera artesanal.

*ATENCIÓ: La cancel·lació en la participació dels tallers s’ha d’avisar fins 48h d’antelació. Les cancel·lacions amb menys de 48h no tindran dret a devolució ni canvi del taller.