PICA PIQUES DE NADAL

PICA PIQUES DE NADAL
· Xef Carme Picas ·

Data: Dimarts 11 de Desembre
Horari: 18:00h
Duració: 2:30h- 3:00h
Preu: 50€
Places limitades. Veure disponibilitat

El taller:

La Carme Picas, xef del restaurant “l’Hort del Rector” de Sant Feliu de Guíxols i xef executiu del catering “El Ginjoler” ens ensenyarà quines són les tendències gastronòmiques que es porten aquest Nadal en canapès i entrants. Ens inspirarem amb les seves receptes i obrirem la nostra ment a nous estils de cuina amb els quals ens sorprendrà i que podrem preparar fàcilment a casa per sorprendre els nostres convidats.

Sabem que per vosaltres el Nadal és una de les èpoques de l’any en la qual teniu més cura a l’hora d’escollir menú i també sabem que us esforceu molt en les presentacions i muntatges de les taules que de ben segur fan molt de goig.

La nostra intenció  és ajudar-vos en unes èpoques de cert estrès culinariament parlant aportant-vos noves idees i receptes perfectes pels vostres convidats.

Receptes que cuinarem:

– El taller només es farà amb un mínim de 8 participants i un màxim de 14.
– Els tallers són 100% pràctics i no requereixen de coneixements previs.
– El preu inclou: el taller, el dinar o el sopar complet, les begudes, el material didàctic i els productes per la elaboració dels mateixos.
– Local Market té el dret d’anular qualsevol activitat gastronòmica si no omple amb un mínim d’assistents 48h abans de l’execució d’aquesta, fent la devolució íntegra de l’import total de l’activitat anul·lada o abonant l’import per un altre taller o curs.
– Les reserves per tallers o cursos no seran efectives fins que no s’hagi realitzat el pagament per transferència o in situ a la mateixa aula gastronòmica mínim 48h abans.

Coneix els sabors més característics del nostre territori tastant una petita selecció de vins DO Empordà, formatges artesans amb sabors i procedències diferents i olis elaborats per petits productors de la nostra terra. Sens dubte la gastronomia és el reflex de la història, la cultura i la tradició d’un territori i és per això que volem oferir-vos un tast dels productes gastronòmics més representatius que a dia d’avui encara s’elaboren amb la màxima qualitat i gairebé de manera artesanal.

*ATENCIÓ: La cancel·lació en la participació dels tallers s’ha d’avisar fins 48h d’antelació. Les cancel·lacions amb menys de 48h no tindran dret a devolució ni canvi del taller.