Local Market Kids
null

Local Market Kids
30€

Horari: Dissabte a les 10:30h

Duració: Aquest taller pot durar aproximadament 2h
Places limitades. Veure disponibilitat

Intensiu de 10 tallers 275€

El taller
Aquests tallers van destinats a tots aquells nens a partir de 8 i fins a 14 anys que són uns apassionats de la cuina i que somien en ser xefs de grans.

En els nostres tallers pràctics de cuina manipularan diferents productes, coccions, i elaboraran receptes per tal de poder-se preparar a casa ells mateixos els seus àpats i compartir-los amb tota la família.

Estigueu atents al primer curs que publicarem en breu.

– El taller només es farà amb un mínim de 8 participants i un màxim de 14.
– Els tallers són 100% pràctics i no requereixen de coneixements previs.
– El preu inclou: el taller, el dinar o el sopar complet, les begudes, el material didàctic i els productes per la elaboració dels mateixos.
– Local Market té el dret d’anular qualsevol activitat gastronòmica si no omple amb un mínim d’assistents 48h abans de l’execució d’aquesta, fent la devolució íntegra de l’import total de l’activitat anul·lada o abonant l’import per un altre taller o curs.
– Les reserves per tallers o cursos no seran efectives fins que no s’hagi realitzat el pagament per transferència o in situ a la mateixa aula gastronòmica mínim 48h abans.

Coneix els sabors més característics del nostre territori tastant una petita selecció de vins DO Empordà, formatges artesans amb sabors i procedències diferents i olis elaborats per petits productors de la nostra terra. Sens dubte la gastronomia és el reflex de la història, la cultura i la tradició d’un territori i és per això que volem oferir-vos un tast dels productes gastronòmics més representatius que a dia d’avui encara s’elaboren amb la màxima qualitat i gairebé de manera artesanal.

*ATENCIÓ: La cancel·lació en la participació dels tallers s’ha d’avisar fins 48h d’antelació. Les cancel·lacions amb menys de 48h no tindran dret a devolució ni canvi del taller.