TALLER DE BROQUETES · Local Market kids ·

TALLER DE BROQUETES · Local Market kids ·

Data: Dissabte 16 de Setembre
Horari: 11:00h
Duració: 2h
Preu: 30 €/ Intensiu de 10 tallers 275€
Places limitades. Veure disponibilitat

El taller:

Aprendrem a elaborar broquetes amb tot tipus d’aliments d’una manera molt divertida i jugant amb molts colors. També veurem quins ingredients podem combinar en una mateixa broqueta i d’aquesta manera poder preparar-les a casa quan vinguin els nostres amics.

Receptes

Broquetes de verdures en tempura i salsa maionesa

Broquetes de mandonguilles i pasta brisa

Broquetes de salmó i formatge arrebossat

Broquetes de fruita amb salsa de xocolata

Aquest curs inclou dinar al final de la classe o el poder emportar-se el dinar en format take away.

Begudes incloses.

– El taller només es farà amb un mínim de 8 participants i un màxim de 14.
– Els tallers són 100% pràctics i no requereixen de coneixements previs.
– El preu inclou: el taller, el dinar o el sopar complet, les begudes, el material didàctic i els productes per la elaboració dels mateixos.
– Local Market té el dret d’anular qualsevol activitat gastronòmica si no omple amb un mínim d’assistents 48h abans de l’execució d’aquesta, fent la devolució íntegra de l’import total de l’activitat anul·lada o abonant l’import per un altre taller o curs.
– Les reserves per tallers o cursos no seran efectives fins que no s’hagi realitzat el pagament per transferència o in situ a la mateixa aula gastronòmica mínim 48h abans.

Coneix els sabors més característics del nostre territori tastant una petita selecció de vins DO Empordà, formatges artesans amb sabors i procedències diferents i olis elaborats per petits productors de la nostra terra. Sens dubte la gastronomia és el reflex de la història, la cultura i la tradició d’un territori i és per això que volem oferir-vos un tast dels productes gastronòmics més representatius que a dia d’avui encara s’elaboren amb la màxima qualitat i gairebé de manera artesanal.

*ATENCIÓ: La cancel·lació en la participació dels tallers s’ha d’avisar fins 48h d’antelació. Les cancel·lacions amb menys de 48h no tindran dret a devolució ni canvi del taller.