ESMORZARS SALUDABLES

ESMORZARS SALUDABLES
Taller de pares i nens

Data: Dissabte 13 de Gener
Horari: 10:00h
Duració: 2h
Preu: 15€ per persona
Places limitades. Veure disponibilitat

El taller:

Passar temps a la cuina amb els nens ajuda a els nens a mantenir una relació positiva amb el menjar, les verdures i les fruites.

Els ajuda a desenvolupar un bon paladar i gust per les coses fresques, naturals i aliments no processats.

Els nens estàn més donats a menjar el que cuinen ells mateixos ja que és com menjar-te la teva millor obra d’art! Cuinar crea un sentiment de propietat respecte el que prepares.

Els nens que cuinen tenen menys baralles a l’hora dels àpats i més desig de provar coses noves i desconegudes.

Els plats preparats a la cuina de casa normalment tenen més nutrients i menys calories buides i edulcorants.

Cuinar tots junts aporta temps qualitatiu en familia, de comunicar-nos

Què més els aporta? o què més aprenen?

Confiança

Responsabilitat, Concentració, Motricitat, Coordinació, Compartir, Resoldre problemes, Ajudar al company, Pesar aliments, I un llarg etc…

No hi ha res més tendre que veure els nens servir orgullosos els seus plats.

Les receptes que cuinarem i tastarem:

Banana cake sense farina

Nocilla saludable

Pancakes d’avena

Galetes healthy guays!

– El taller només es farà amb un mínim de 8 participants i un màxim de 14.
– Els tallers són 100% pràctics i no requereixen de coneixements previs.
– El preu inclou: el taller, el dinar o el sopar complet, les begudes, el material didàctic i els productes per la elaboració dels mateixos.
– Local Market té el dret d’anular qualsevol activitat gastronòmica si no omple amb un mínim d’assistents 48h abans de l’execució d’aquesta, fent la devolució íntegra de l’import total de l’activitat anul·lada o abonant l’import per un altre taller o curs.
– Les reserves per tallers o cursos no seran efectives fins que no s’hagi realitzat el pagament per transferència o in situ a la mateixa aula gastronòmica mínim 48h abans.

Coneix els sabors més característics del nostre territori tastant una petita selecció de vins DO Empordà, formatges artesans amb sabors i procedències diferents i olis elaborats per petits productors de la nostra terra. Sens dubte la gastronomia és el reflex de la història, la cultura i la tradició d’un territori i és per això que volem oferir-vos un tast dels productes gastronòmics més representatius que a dia d’avui encara s’elaboren amb la màxima qualitat i gairebé de manera artesanal.

*ATENCIÓ: La cancel·lació en la participació dels tallers s’ha d’avisar fins 48h d’antelació. Les cancel·lacions amb menys de 48h no tindran dret a devolució ni canvi del taller.