DINARS DE CARMANYOLA · Local Market kids ·

DINARS DE CARMANYOLA
· Local Market kids ·

Data: Dissabte 20 de Gener
Horari: 11:00h
Duració: 2h
Preu: 30€/5 tallers 120€
Places limitades. Veure disponibilitat

El taller:

Cada dia més la feina i el ritme de vida dels pares obliga a que els  fills mengin fora de casa. ja sigui al menjador escolar o que s’enduguin una carmanyola en l’escola. També hem pensat que podem aprofitar el taller per dies més lúdics i per compartir en família com és un dia d’excursió.

Per aixó ens ha semblat interessant preparar aquest taller pels més menuts on els ensenyarem a preparar receptes super bones i perfectes per menjar el dia següent on hi trobarem tots els ingredients necessaris per mantenir una dieta equilibrada.

Recordeu que el menjar de la nostra carmanyola ha de ser sobretot:

  • Saludable: Tots els aliments que el composen han de ser saludables i lliures de productes o preparats processats rics en greixos perjudicials, sucres i sal.
  • Complert: les nostres propostes contenen en major part vegetals i posteriorment en menor quantitat hidrats de carboni complexes i proteïnes.

Plats a elaborar i tastar:

– El taller només es farà amb un mínim de 8 participants i un màxim de 14.
– Els tallers són 100% pràctics i no requereixen de coneixements previs.
– El preu inclou: el taller, el dinar o el sopar complet, les begudes, el material didàctic i els productes per la elaboració dels mateixos.
– Local Market té el dret d’anular qualsevol activitat gastronòmica si no omple amb un mínim d’assistents 48h abans de l’execució d’aquesta, fent la devolució íntegra de l’import total de l’activitat anul·lada o abonant l’import per un altre taller o curs.
– Les reserves per tallers o cursos no seran efectives fins que no s’hagi realitzat el pagament per transferència o in situ a la mateixa aula gastronòmica mínim 48h abans.

Coneix els sabors més característics del nostre territori tastant una petita selecció de vins DO Empordà, formatges artesans amb sabors i procedències diferents i olis elaborats per petits productors de la nostra terra. Sens dubte la gastronomia és el reflex de la història, la cultura i la tradició d’un territori i és per això que volem oferir-vos un tast dels productes gastronòmics més representatius que a dia d’avui encara s’elaboren amb la màxima qualitat i gairebé de manera artesanal.

*ATENCIÓ: La cancel·lació en la participació dels tallers s’ha d’avisar fins 48h d’antelació. Les cancel·lacions amb menys de 48h no tindran dret a devolució ni canvi del taller.