CUINA JAPONESA PER ADOLESCENTS

CUINA JAPONESA

Data: Dissabte 17 de Febrer
Horari: 17.00h
Duració: 2h -2,30h
Preu: 35€
Places limitades. Veure disponibilitat

El taller:

Una de les modes gastronòmiques actual és la cuina japonesa. Els nostres nois i noise aprendran els fonaments de la cuina japonesa i de la elaboració del sushi d’una manera molt senzilla.

A partir d’aquí podran cuinar plats a casa, així com emportar-se tot allò que han elaborat!!!

Aquesta classe és per nois i noies de 12 a 17 anys

Typical recipes may include:

CUINAREM:

Maki

California rolls

Salmó marinat amb noddles

Chicken Yakitori

  • BONÍSSIM!!!

– El taller només es farà amb un mínim de 8 participants i un màxim de 14.
– Els tallers són 100% pràctics i no requereixen de coneixements previs.

– Local Market té el dret d’anular qualsevol activitat gastronòmica si no omple amb un mínim d’assistents 48h abans de l’execució d’aquesta, fent la devolució íntegra de l’import total de l’activitat anul·lada o abonant l’import per un altre taller o curs.
– Les reserves per tallers o cursos no seran efectives fins que no s’hagi realitzat el pagament per transferència o in situ a la mateixa aula gastronòmica mínim 48h abans.

Coneix els sabors més característics del nostre territori tastant una petita selecció de vins DO Empordà, formatges artesans amb sabors i procedències diferents i olis elaborats per petits productors de la nostra terra. Sens dubte la gastronomia és el reflex de la història, la cultura i la tradició d’un territori i és per això que volem oferir-vos un tast dels productes gastronòmics més representatius que a dia d’avui encara s’elaboren amb la màxima qualitat i gairebé de manera artesanal.

*ATENCIÓ: La cancel·lació en la participació dels tallers s’ha d’avisar fins 48h d’antelació. Les cancel·lacions amb menys de 48h no tindran dret a devolució ni canvi del taller.