TALLER DE CUINA JUEVA “SUKKOT”+ Visita exposició Museu d’Història dels Jueus

TALLER DE CUINA JUEVA “SUKKOT”

Data: Dimecres  11 d’Octubre

Horari: 19:00h. Visita Museu d’Història dels Jueus/19:30h.  Taller de cuina

Duració: 2:30h aprox

Preu:  50 €

Places limitades. Veure disponibilitat

El taller:

Sukkot és la festa que recordaria els 40 anys durant els quals els israelites van viure en tendes en el desert a causa del suposat èxode del poble hebreu d’Egipte cap a la terra promesa de Canaan. Com a festa agrícola, Sukkot es celebrava com un dia d’acció de gràcies per les collites de tardor, i de forma més general pels dons de la natura per tot l’any.

Abans d’iniciar el taller, a les 19:00h, qui vulgui pot anar al Museu d’Història dels Jueus on s’hi troba l’exposició la Taula d’Estelina on s’hi farà una breu explicació del que era l’alimentació a l’Edat Mitjana dels jueus i concretament també es farà menció al Sukkot.

Receptes:

 

– Halà amb carbassa
– Sopa de Harira ( sopa/estofat de llenties que mengen tan jueus com musulmans )
– Pebrots farcits de carn picada i arròs amb canyella i comí
– Xai amb fruita i fruits secs
– Postre de poma amb espècies

Aquest curs inclou sopar al final de la classe.

Refrescs, vins i cerveses inclosos durant tota l’activitat. 

Viu una experiència gastronòmica amb tots els sentits!!

– El taller només es farà amb un mínim de 8 participants i un màxim de 14.
– Els tallers són 100% pràctics i no requereixen de coneixements previs.
– El preu inclou: el taller, el dinar o el sopar complet, les begudes, el material didàctic i els productes per la elaboració dels mateixos.
– Local Market té el dret d’anular qualsevol activitat gastronòmica si no omple amb un mínim d’assistents 48h abans de l’execució d’aquesta, fent la devolució íntegra de l’import total de l’activitat anul·lada o abonant l’import per un altre taller o curs.
– Les reserves per tallers o cursos no seran efectives fins que no s’hagi realitzat el pagament per transferència o in situ a la mateixa aula gastronòmica mínim 48h abans.

*ATENCIÓ: La cancel·lació en la participació dels tallers s’ha d’avisar fins 48h d’antelació. Les cancel·lacions amb menys de 48h no tindran dret a devolució ni canvi del taller.