CASTANYADA I PANELLETS

CASTANYADA I PANELLETS!!

Data: Dissabte 3 de Novembre
Horari: 11:00h
Duració: 1:30h
Preu: 25€ / Preu promo 4 tallers 80€
Places limitades. Veure disponibilitat

El taller:

Arriba la tardor, les fulles cauen i canvien de color tornant-se taronges, grogues i marrons. I amb tot això també arriben receptes i productes boníssims de temporada.

Volem compartir l’inici d’ estació amb tots vosaltres compartint una de les festes més boniques de la tardor. LA CASTANYADA!!

Aprendrem com es preparen les castanyes abans de coure, quanta estona necessitem perque ens quedin al punt i no estiguin ni crues ni massa cuites i també com s’han de menjar i pelar.

Per altra banda, i pels més llaminers preparem els tradicionals panellets. Un dolç que ens agrada a tots, gran i petits, i amb el qual ens divertirem molt ja que els hi donarem formes divertides i els decorarem amb colors i ingredients que faran que tothom se’ls vulgui menjar.

No et perdis la festa de tardor que hem organitzat a Local Market!!

Receptes que aprendrem:

Castanyes al forn

Panellets de moltes formes i sabors diferents

 

No oblideu portar la carmanyola!!

– El taller només es farà amb un mínim de 8 participants i un màxim de 14.
– Els tallers són 100% pràctics i no requereixen de coneixements previs.
– El preu inclou: el taller, el dinar o el sopar complet, les begudes, el material didàctic i els productes per la elaboració dels mateixos.
– Local Market té el dret d’anular qualsevol activitat gastronòmica si no omple amb un mínim d’assistents 48h abans de l’execució d’aquesta, fent la devolució íntegra de l’import total de l’activitat anul·lada o abonant l’import per un altre taller o curs.
– Les reserves per tallers o cursos no seran efectives fins que no s’hagi realitzat el pagament per transferència o in situ a la mateixa aula gastronòmica mínim 48h abans.

Coneix els sabors més característics del nostre territori tastant una petita selecció de vins DO Empordà, formatges artesans amb sabors i procedències diferents i olis elaborats per petits productors de la nostra terra. Sens dubte la gastronomia és el reflex de la història, la cultura i la tradició d’un territori i és per això que volem oferir-vos un tast dels productes gastronòmics més representatius que a dia d’avui encara s’elaboren amb la màxima qualitat i gairebé de manera artesanal.

*ATENCIÓ: La cancel·lació en la participació dels tallers s’ha d’avisar fins 48h d’antelació. Les cancel·lacions amb menys de 48h no tindran dret a devolució ni canvi del taller.