BRUNCH EN FAMÍLIA · Taller pares i fills ·

BRUNCH
· Taller pares i nens ·

Data: Dissabte 26 de Maig
Horari: 11:00h
Duració: 1:30 -2h
Preu: 45€ adult + nen / 15€ nen adicional
Places limitades. Veure disponibilitat

El taller:

Un dels millors moments del cap de setmana és quan podem preparar tots junts l’esmorzar. I molt millor que preparar un esmorzar és saber quines són les receptes bàsiques que no poden faltar en un brunch, un àpat que s’ha posat molt de moda en els últims temps, i que no es tracta ni d’un esmorzar ni d’un dinar. Per això és un moment molt més divertit per compartir en família!

Receptes:

  • Ous benedict
  • Pancakes i els seus toppings
  • Banana bread
  • Cosmopolitan (sense alcohol)

– El taller només es farà amb un mínim de 8 participants i un màxim de 14.
– Els tallers són 100% pràctics i no requereixen de coneixements previs.
– El preu inclou: el taller, el dinar o el sopar complet, les begudes, el material didàctic i els productes per la elaboració dels mateixos.
– Local Market té el dret d’anular qualsevol activitat gastronòmica si no omple amb un mínim d’assistents 48h abans de l’execució d’aquesta, fent la devolució íntegra de l’import total de l’activitat anul·lada o abonant l’import per un altre taller o curs.
– Les reserves per tallers o cursos no seran efectives fins que no s’hagi realitzat el pagament per transferència o in situ a la mateixa aula gastronòmica mínim 48h abans.

Coneix els sabors més característics del nostre territori tastant una petita selecció de vins DO Empordà, formatges artesans amb sabors i procedències diferents i olis elaborats per petits productors de la nostra terra. Sens dubte la gastronomia és el reflex de la història, la cultura i la tradició d’un territori i és per això que volem oferir-vos un tast dels productes gastronòmics més representatius que a dia d’avui encara s’elaboren amb la màxima qualitat i gairebé de manera artesanal.

*ATENCIÓ: La cancel·lació en la participació dels tallers s’ha d’avisar fins 48h d’antelació. Les cancel·lacions amb menys de 48h no tindran dret a devolució ni canvi del taller.