ARROSSOS GOURMET
null

ARROSSOS D’AUTOR

Horari: 19:00H a 21:00H
Duració: Aquest taller pot durar aproximadament 2h

Preu: 50€
Places limitades. Veure disponibilitat

Taller:

Aprèn a cuinar arrossos amb diferents tipus de gra i tècniques de cocció mitjançant diferents tipus de gra i tècniques de cocció mitjançant 3 receptes per sibarites.

Sergi Ballús, xef i propietari del Restaurant Occi de Girona, dirigirà un taller on el principal ingredient serà l’arròs. Ens explicarà quins tipus d’arrossos existeixen i quin és el més adequat depenent del que volguem cuinar. També i molt important en aquest cereal n’és el punt de cocció que és diferent en cadascun d’ells.

Aquest taller és pràctic i tots els assistents poden participar de l’el·laboració de la recepta. Es farà entrega de les receptes a tots els assistents.

Receptes que cuinarem:

  • Arròs cremòs de bacallà amb pinyons, panses i crestes de carxofa
  • Arròs de garoines amb gambes, botifarra negra i alls tendres
  • Arròs sec de conill de bosc amb trompetes de la mort i tòfona

– El taller només es farà amb un mínim de 8 participants i un màxim de 14.
– Els tallers són 100% pràctics i no requereixen de coneixements previs.
– El preu inclou: el taller, el dinar o el sopar complet, les begudes, el material didàctic i els productes per la elaboració dels mateixos.
– Local Market té el dret d’anular qualsevol activitat gastronòmica si no omple amb un mínim d’assistents 48h abans de l’execució d’aquesta, fent la devolució íntegra de l’import total de l’activitat anul·lada o abonant l’import per un altre taller o curs.
– Les reserves per tallers o cursos no seran efectives fins que no s’hagi realitzat el pagament per transferència o in situ a la mateixa aula gastronòmica mínim 48h abans.

Coneix els sabors més característics del nostre territori tastant una petita selecció de vins DO Empordà, formatges artesans amb sabors i procedències diferents i olis elaborats per petits productors de la nostra terra. Sens dubte la gastronomia és el reflex de la història, la cultura i la tradició d’un territori i és per això que volem oferir-vos un tast dels productes gastronòmics més representatius que a dia d’avui encara s’elaboren amb la màxima qualitat i gairebé de manera artesanal.

*ATENCIÓ: La cancel·lació en la participació dels tallers s’ha d’avisar fins 48h d’antelació. Les cancel·lacions amb menys de 48h no tindran dret a devolució ni canvi del taller.