ARROSSOS GOURMET
null

ARROSSOS GOURMET

Xef Sergi Ballús · Restaurant Occi

Horari: 19:00H a 21:00H
Duració: Aquest taller pot durar aproximadament 2h

Preu: 50€
Places limitades. Veure disponibilitat

Taller:

Sergi Ballús, al capdavant de la cuina del Restaurant Occi de Girona, torna per oferir un taller on la qualitat i el producte de territori prevaleixen per sobre de tot. El protagonista l’arròs de Pals en els seves diferents varietats i diferents coccions per aconseguir l’excel·lència d’aquest acomapanyat de producte de mercat i temporada.

 

Receptes que cuinarem:

Arròs de verdures amb encenalls de tonyina fumada

Arròs de colomí en dues coccions, trompetes de la mort i formatge Altegó

Arròs negre amb carxofes, tallarines de calamar, escopinyes i gambes

Roques d’arròs salvatge amb xocolata i taronja

– El taller només es farà amb un mínim de 8 participants i un màxim de 14.
– Els tallers són 100% pràctics i no requereixen de coneixements previs.
– El preu inclou: el taller, el dinar o el sopar complet, les begudes, el material didàctic i els productes per la elaboració dels mateixos.
– Local Market té el dret d’anular qualsevol activitat gastronòmica si no omple amb un mínim d’assistents 48h abans de l’execució d’aquesta, fent la devolució íntegra de l’import total de l’activitat anul·lada o abonant l’import per un altre taller o curs.
– Les reserves per tallers o cursos no seran efectives fins que no s’hagi realitzat el pagament per transferència o in situ a la mateixa aula gastronòmica mínim 48h abans.

Coneix els sabors més característics del nostre territori tastant una petita selecció de vins DO Empordà, formatges artesans amb sabors i procedències diferents i olis elaborats per petits productors de la nostra terra. Sens dubte la gastronomia és el reflex de la història, la cultura i la tradició d’un territori i és per això que volem oferir-vos un tast dels productes gastronòmics més representatius que a dia d’avui encara s’elaboren amb la màxima qualitat i gairebé de manera artesanal.

*ATENCIÓ: La cancel·lació en la participació dels tallers s’ha d’avisar fins 48h d’antelació. Les cancel·lacions amb menys de 48h no tindran dret a devolució ni canvi del taller.