Xerrada sobre ALIMENTACIÓ NATURAL ABANS, DURANT I DESPRÉS DE L’ESPORT

· Xerrada i Showcooking · ALIMENTACIÓ NATURAL ABANS, DURANT I DESPRÉS DE L’ESPORT
Astrid Barqué

Data: Divendres 16 de Novembre
Horari: 18:00h
Duració: 2:30h-3:00h
Preu: 20€
Places limitades. Veure disponibilitat

El taller:
Astrid Barqué (Vilafranca del Penedès 1981)  és diplomada en educació física i llicenciada en ciències de l’esport. Coach nutricional titulada i també titulada en cuina naturista per el Institut Roger de Llúria i formada en cuina energètica i oriental a l’Escola Macrobiòtica Catalana.

En aquesta xerrada sobre alimentació esportiva aprendrem quins són els aliments i les propietats que millor accepta el nostre cos depenent del moment de l’entrenament en què et trobes. Al finalitzar cada explicació hi haurà un showcooking on l’Astrid cuinarà una recepta que aporti tots els nutrients dels quals ens ha estat parlant en cada explicació i que podrem tastar tots.  El més important d’aquestes receptes és que les podem preparar a casa d’una manera senzilla i també ens donarà secrets per poder-ne cuinar en més quantitat, com s’han de congelar o mantenir a la nevera i com és millor preparar-les a l’hora de consumir-les mentre practiquem esport.

A més l’Astrid ens oferirà aquestes receptes i també un dossier amb tota l’expliació teòrica de la xerrada. Si t’agrada practicar esport, vols cuidar-te i aconseguir treure el màxim partit al teu cos sense castigar-lo, t’interessa!!

Receptes que aprendrem i tastarem:

Crema de civada

Barretes energètiques i energy balls

Batut de recuperació

– El taller només es farà amb un mínim de 8 participants i un màxim de 14.
– Els tallers són 100% pràctics i no requereixen de coneixements previs.
– El preu inclou: el taller, el dinar o el sopar complet, les begudes, el material didàctic i els productes per la elaboració dels mateixos.
– Local Market té el dret d’anular qualsevol activitat gastronòmica si no omple amb un mínim d’assistents 48h abans de l’execució d’aquesta, fent la devolució íntegra de l’import total de l’activitat anul·lada o abonant l’import per un altre taller o curs.
– Les reserves per tallers o cursos no seran efectives fins que no s’hagi realitzat el pagament per transferència o in situ a la mateixa aula gastronòmica mínim 48h abans.

Coneix els sabors més característics del nostre territori tastant una petita selecció de vins DO Empordà, formatges artesans amb sabors i procedències diferents i olis elaborats per petits productors de la nostra terra. Sens dubte la gastronomia és el reflex de la història, la cultura i la tradició d’un territori i és per això que volem oferir-vos un tast dels productes gastronòmics més representatius que a dia d’avui encara s’elaboren amb la màxima qualitat i gairebé de manera artesanal.

*ATENCIÓ: La cancel·lació en la participació dels tallers s’ha d’avisar fins 48h d’antelació. Les cancel·lacions amb menys de 48h no tindran dret a devolució ni canvi del taller.